Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua!

8.3.2022 — Yleinen

 

 

Yhdistämme voimamme jyväskyläläislähtöisen noin 250 henkilöä työllistävän talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijayritys TietoAkselin kanssa 1.3.2022 allekirjoitetulla järjestelyllä, joka tulee voimaan maaliskuun 2022 aikana.  

 

Dextella jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia Dextellan asiakassuhteisiin tai henkilöstömme työehtoihin. Samat tutut asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme jatkossakin.  

 

Dextellan aiemmat osakkaat Janne Virtanen ja Lotta Häkämies jäävät pois kevään 2022 aikana yhtiömme operatiivisesta toiminnasta. He jakavat tietotaitonsa TietoAkselille varmistaen johtamisvastuun jouhevan siirtymisen TietoAkselin asiantuntijoille. Dextella Tilintarkastus Oy:n toiminta jatkuu uudella nimellä ja se toimii jatkossakin Dextellan kanssa samoissa tiloissa Kouvolassa. 

”Yhdistyminen TietoAkselin kanssa tuo asiakkaidemme saataville entistäkin laajemmat asiantuntijapalvelut ja uusia ohjelmistoratkaisuja. Tutut yhteyshenkilöt säilyvät ja järjestely tarjoaa myös henkilöstöllemme uusia uramahdollisuuksia”, kertoo Dextellan toimitusjohtaja ja osakas Janne Virtanen.

”Varmistamme Jannen kanssa sujuvan kapulanvaihdon ja yhteistyömme jatkuu tilintarkastusyhtiömme kautta”, jatkaa Dextellan asiakkuusjohtaja ja osakas Lotta Häkämies.

TietoAkseli on toiminut aiemmin kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Dextellan yhteistyön myötä yhtiö laajentaa toimintaansa nyt myös Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueilla. Etelä-Savossa Dextellan Savonlinnan tiimi vahvistaa TietoAkselin 15-henkistä asiantuntijajoukkoa, joka työskentelee Mikkelissä ja Pieksämäellä. 

 

”Dextella on moderni ja kehittyvä toimija, täydennämme hyvin toisiamme. Dextella tuo TietoAkselille vahvaa Fennoa-ohjelmiston osaamista. TietoAkseli puolestaan pystyy tarjoamaan Dextellalle vahvaa asiantuntija- ja teknologiaosaamista sekä asiakkaille entistäkin laajemman palveluvalikoiman. Myös henkilöstön ammatissa kehittymisen ja uralla etenemisen mahdollisuudet paranevat entisestään, kun organisaation koko kasvaa ja uusia palveluja kehitetään”, toteaa TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

 

Lisätiedot:  

 

Janne Virtanen 

Toimitusjohtaja  
Dextella   

040 558 4109 

janne.virtanen@dextella.fi 

 

Samuel Akselin 

Toimitusjohtaja  
TietoAkseli Group  

040 558 6128 

samuel.akselin@tietoakseli.fi 

 

TietoAkseli Group 

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritystaustainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. Yrityskaupan myötä TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja sen lähes 300 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa. 

www.tietoakseli.fi 

 

Dextella Group 

Dextella tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kaikki taloushallinnon palvelut. Yrityksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 40 asiantuntijaa neljällä paikkakunnalla Kouvolassa, Lahdessa, Haminassa ja Savonlinnassa. 

www.dextella.fi