Etsimme joukkoomme palkanlaskijaa

Dextella:n uusi kehityspäällikkö
elokuu 14, 2018

Toivomme sinulta taloushallinnon peruskoulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta palkkahallinnosta ja tilitoimistotyöstä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä ja paloa asiakaspalveluun. Tiimissä toimiminen on ehdoton edellytys, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn tarvittaessa. Omaat halua oppia uutta ja kehittää itseäsi. Plussaa on lisäksi jos omaat PHT-tutkinnon, hyvät IT-taidot sekä ongelmanratkaisukykyä.

Me olemme Pohjois-Kymenlaakson suurin ketjuuntumaton ja voimakkaasti kasvava tilitoimisto. Meillä on nuorekas ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa on hyvä meininki. Työkaverit ovat kivoja ja pomokin ihan siedettävä. Toimistomme sijaitsee Kouvolan ytimessä, uusissa, viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa. Mahdollistamme myös hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet urallasi. Toimintaamme ei myöskään hidastele isojen konsernien kotkotukset.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella sekä eduilla. Tuleva työsi sisältää asiakasyritysten palkkahallinnon tehtäviä laajasti: palkanlaskenta, viranomaisraportoinnit, TES-asioita, asiakkaan neuvontaa henkilöstöhallinnon asioissa sekä toimintatapojen kehittämiseen liittyviä asioita. Lopullinen tehtävänkuva mukautuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Vapaamuotoiset kuvalliset hakemukset 15.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:
janne.virtanen@dextella.fi

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.