fbpx
Lisää tehoa tiimiimme!
lokakuu 15, 2019
ETSIMME TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJAN TEHTÄVÄÄN
marraskuu 7, 2019

ETSIMME TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

KIRJANPITÄJÄN TEHTÄVÄÄN

YRITYKSEMME: Olemme vahvasti kasvava, nuorekas ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa on hyvä ja reilu meininki. Työkaverit ovat kivoja ja pomotkin varsin siedettäviä. Toimistomme sijaitsevat Kouvolan ytimessä ja Lahden Niemessä.

Meillä kaikkia kannustetaan ja tuetaan kasvamaan ja kehittymään, ammattilaisemme käyvät säännöllisesti koulutuksissa ja järjestämme sisäistä koulutusta ja kunnon perehdytyksen. Toimintaamme ei hidastele isojen konsernien kankea tapa toimia, meillä asiat tapahtuvat!

Konserniimme kuuluvat Tilintarkastus Janne Virtanen Oy, Yrityspalvelu Dextella Oy ja Tilivirta Oy. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 1,8 meur ja palveluksessamme on 24 rautaista taloushallinnon ammattilaista.

TARJOAMME: Vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä iloisen ja modernin työyhteisön. Tuleva työsi sisältää asiakasyritysten kirjanpito-, reskontra- ja raportointitehtäviä sekä asiakkaiden neuvontaa taloushallinto- ja veroasioissa. Lopullinen tehtävänkuva mukautuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä on mahdollisuus etätyöskentelyyn joustavasti.

ETSIMME: Kirjanpitäjää, joko Kouvolan tai Lahden toimipisteeseemme. Vaatimuksena on, että työkokemusta tilitoimistotyöstä tulee olla mielellään yli kahden vuoden ajalta.

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työtapaa sekä kykyä ja paloa iloiseen asiakaspalveluun. Tiimissä toimiminen on ehdoton edellytys, mutta sinun on kyettävä myös itsenäiseen työskentelyyn. Omaat halun oppia uutta ja kehittää itseäsi. Plussaa on lisäksi jos omaat Fennoan, Fivaldin tai Netvisorin käyttökokemusta, sekä KLT- tutkinnon tai valmiuden suorittaa sen.

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.
Vapaamuotoiset kuvalliset hakemukset sekä CV 20.11.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: janne.virtanen@dextella.fi

Lisätietoja tehtävästä:
Janne Virtanen
040 558 4109
janne.virtanen@dextella.fi