Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Kirjanpito

Kirjanpito on olennaisen tärkeä asia jokaiselle yritykselle.

Kirjanpidon oikeellisuus ja ajantasaisuus mahdollistaa talouden seurannan ja paremmat liiketoimintapäätökset. Hoidamme yritysten ja muiden yhteisöjen kirjanpidot sekä tilinpäätökset aina pienyrittäjästä konsernitilinpäätöksiin asti. Meillä on kokemusta suurempien yritysten taloushallinnosta, ja siksi pystymmekin tarjoamaan taloushallinnon ulkoistamisen palveluita myös suuremmille toimijoille.

Käytössämme ovat modernit taloushallinnon ohjelmistot: Fennoa,  Visma Netvisor ja Visma Fivaldi, joilla voimme hoitaa yrityksenne taloushallinnon täysin sähköisesti niin halutessanne. Myös perinteiset paperilla tehtävät kirjanpidot onnistuvat kustannustehokkaasti.

Käytössämme on lisäksi yrittäjän kuittirumbaa helpottamassa useita kuittisovelluksia, jolla käteiskuitit löytävät tiensä kirjanpitoon helposti puhelimen kameran avulla. Käyttämämme ohjelmistot mahdollistavat reaaliaikaisen raportoinnin ja talousdatan. Osaava henkilöstömme voi näin ollen tuottaa yrityksellesi kaiken tarvitavan raportoinnin kädenkäänteessä.

Palveluksessanne on kokenut moniosaajien tiimi. Kaikki kirjanpitäjämme kouluttautuvat säännöllisesti muun muassa Kauppakamarin ja taloushallintoliiton koulutuksissa. Yritystänne palvelee aina nimetty kirjanpitäjä ja vastuuhenkilöllä on nimetty varahenkilö.

Etsimme juuri teidän yrityksellenne järkevimmän ja kustannustehokkaimman tavan hoitaa taloushallintoasiat. Toteutamme tämän ystävällisesti palvellen ja asiakkaan parasta ajatellen.

Talouspäällikkö- ja controller-palvelut

Palkanlaskenta

Ostolaskujen käsittely ja myyntilaskutus

Tilintarkastus ja neuvontapalvelut

Soita suoraan asiantuntijoillemme - olemme apunasi!

Juha-Pekka Orava

Myyntijohtaja 050 3686 989

Leena Neuvonen

Myyntipäällikkö 050 4723 710

Tony Lunkka

Myyntipäällikkö 044 5162 533

Lähetä meille postia.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Se onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.