Palvelemme nyt myös Etelä-Kymessä; avasimme toimiston Haminaan! Lue lisää

Kirjanpito

Kirjanpito on olennaisen tärkeä asia jokaiselle yritykselle.

Kirjanpidon oikeellisuus ja ajantasaisuus mahdollistaa talouden seurannan ja paremmat liiketoimintapäätökset. Hoidamme yritysten ja muiden yhteisöjen kirjanpidot sekä tilinpäätökset aina pienyrittäjästä konsernitilinpäätöksiin asti. Meillä on kokemusta suurempien yritysten taloushallinnosta, ja siksi pystymmekin tarjoamaan taloushallinnon ulkoistamisen palveluita myös suuremmille toimijoille.

Käytössämme ovat modernit taloushallinnon ohjelmistot: Fennoa,  Visma Netvisor ja Visma Fivaldi, joilla voimme hoitaa yrityksenne taloushallinnon täysin sähköisesti niin halutessanne. Myös perinteiset paperilla tehtävät kirjanpidot onnistuvat kustannustehokkaasti.

Käytössämme on lisäksi yrittäjän kuittirumbaa helpottamassa useita kuittisovelluksia, jolla käteiskuitit löytävät tiensä kirjanpitoon helposti puhelimen kameran avulla. Käyttämämme ohjelmistot mahdollistavat reaaliaikaisen raportoinnin ja talousdatan. Osaava henkilöstömme voi näin ollen tuottaa yrityksellesi kaiken tarvitavan raportoinnin kädenkäänteessä.

Palveluksessanne on kokenut moniosaajien tiimi. Kaikki kirjanpitäjämme kouluttautuvat säännöllisesti muun muassa Kauppakamarin ja taloushallintoliiton koulutuksissa. Yritystänne palvelee aina nimetty kirjanpitäjä ja vastuuhenkilöllä on nimetty varahenkilö.

Etsimme juuri teidän yrityksellenne järkevimmän ja kustannustehokkaimman tavan hoitaa taloushallintoasiat. Toteutamme tämän ystävällisesti palvellen ja asiakkaan parasta ajatellen.

Talouspäällikkö- ja controller-palvelut

Palkanlaskenta

Ostolaskujen käsittely ja myyntilaskutus

Tilintarkastus ja neuvontapalvelut

Soita tai varaa soittoaika suoraan kalenterista

Olemme apunasi! Voit soittaa meille tai varata soittoajan suoraan kalenterista, niin soitamme sinulle silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Varaa aika kalenterista

Lotta Häkämies

Asiakkuusjohtaja
, osakas 050 442 1162 lotta.hakamies@dextella.fi

Lähetä meille postia.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Se onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.