Kirjanpito osaavissa käsissä

Kirjanpito on olennaisen tärkeä asia jokaiselle yritykselle ja sen oikeellisuus ja ajantasaisuus mahdollistaa talouden seurannan ja paremmat liiketoimintapäätökset.

Hoidamme yritysten ja muiden yhteisöjen kirjanpidot sekä tilinpäätökset laidasta laitaan, aina pienimmästä toiminimiyrittäjästä konsernitilinpäätöksiin asti. Meillä on kokemusta myös suurempien yritysten taloushallinnosta, joten pystymme tarjoamaan taloushallinnon ulkoistusta myös suuremmille yrityksille ja yhteisölle.

Käytössämme on Visma Fivaldi ja Visma Netvisor ohjelmistot, jotka ovat modernit ohjelmistot, joissa voimme hoitaa yrityksesi taloushallinnon täysin sähköisesti niin halutessasi. Myös perinteiset paperilla tehtävät kirjanpidot onnistuvat kustannustehokkaasti. Käytössämme on lisäksi yrittäjän kuittirumbaa helpottamassa eTasku, jolla käteiskuitit löytävät tiensä kirjanpitoon kännykkäkameran avulla. Vaativampia raportointitarpeita varten käytössämme on Accuna, jonka yrityksesi saa käyttöönsä pienellä kuukausimaksulla. Accuna-raportointi on oivallinen työkalu yrityksesi talouden seurantaan ja mm. johtoryhmäraportointiin, raportointiin hallitukselle jne.

Palveluksessasi on 9 kirjanpitäjän kokenut tiimi. Neljällä kirjanpitäjistä on Taloushallintoliiton myöntämä KLT-tutkinto. Kaikki kirjanpitäjämme kouluttautuvat säännöllisesti mm. Kauppakamarin ja taloushallintoliiton koulutuksissa.

Lupaamme etsiä juuri sinun yrityksellesi järkevimmän ja kustannustehokkaimman tavan hoitaa taloushallintoasiat. Toteutamme tämän aina ystävällisesti palvellen ja asiakkaan parasta ajatellen. Paikallisesti ja paremmin!