Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Lotta Kautonen aloittaa Dextellan osakkaana ja asiakkuusjohtajana 1.8.

3.8.2020 — Uutiset

Dextellan tiimi saa vahvistusta, kun 1.8.2020 yrityksen osakkaana ja asiakkuusjohtajana aloittaa pitkän linjan rahoitusalan ammattilainen, KTM Lotta Kautonen. Lotalla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja konsultoinnista rahoituksen ja talouden alalla. Hän on toiminut urallaan muun muassa pankinjohtajana ja hänellä on pitkä kokemus yrittäjien ja pienyritysten rahoittamisesta ja liiketoiminnan tukemisesta.

Yrityksen toimitusjohtajana jatkaa KHT-tilintarkastaja Janne Virtanen. Samalla Yrityspalvelu Dextellan kasvu jatkuu vahvana ja laajennamme toimintaamme 1.8. Savonlinnaan: jatkossa Savonlinnan Tilikeskus Oy on osa Dextella-konsernia.

Toiminnan laajentumisen ja omistusjärjestelyn taustalla on vahva tahtotilamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Olemme jatkossakin paikallinen toimija, jolta löytyy osaajia niin kirjanpidon, palkanlaskennan, tilintarkastuksen, rahoituksen kuin liiketoiminnan johtamisenkin saralta. Voit siis jatkossakin luottaa saavasi meiltä entistäkin kattavampaa neuvontaa ja tukea oman yrityksesi menestyksen varmistamiseen. Asiakkaanamme voit keskittyä liiketoimintaasi, kun huolehdimme taloudestasi ja varmistamme kanssasi liiketoimintasi menestyksen. Voit luottaa siihen, että nimetty vastuuhenkilösi tekee kaikkensa – ja vähän enemmänkin – talousasioidesi hoitamisessa. Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla mm. lakimuutoksista ja kerromme oma-aloitteisesti parhaat vinkkimme liittyen esimerkiksi verotukseen. Autamme myös kaikin mahdollisin tavoin, jotta yrityksesi pystyy hyödyntämään kaikki mahdollisuudet esimerkiksi yritystukien tai erilaisten rahoitusmahdollisuuksien osalta.

Asiakkaanamme saat hoidettua kaiken talouteen ja verotukseen liittyvän asioinnin samassa paikassa. Olemme ammattilaisia ja asiantuntijoita – oli sitten kyse verokonsultoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä, taloushallinnon prosesseista, yritysjärjestelyistä tai rahoituksesta.

Konserniimme kuuluvat Yrityspalvelu Dextella Oy sekä Tilintarkastus Janne Virtanen Oy Kouvolassa, Tilivirta Oy Lahdessa sekä Savonlinnan Tilikeskus Oy Savonlinnassa. Liikevaihtomme on noin 2,5 MEUR ja palveluksessamme on yhteensä n. 35 taloushallinnon ammattilaista.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä, välitämme taloudestasi ja varmistamme menestyksesi!

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Janne Virtanen, puh. 040 558 4109.