Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Mepco on Suomen suosituin HR- ja palkanlaskentaohjelmisto

Voitte itse toimittaa Mepco-järjestelmän kautta palkanlaskentaan tarvittavat materiaalit suoraan palkanlaskijallemme. Ohjelman avulla voitte kierrättää muuttunutta tietoa yrityksenne sisällä ennen sen lähettämistä eteenpäin palkanlaskijallemme.Mepco-järjestelmään on helppoa viedä lomat, poissaolot ja työsuhdemuutokset selainpohjaisen ja mobiiliystävällisen web-työpöydän kautta. Sen avulla organisaatio pääsee raportoimaan ajantasaiset henkilö- ja työsuhdetiedot sekä tietojen historian ilman välikäsiä. Palkkatapahtumat, henkilörekisterit, lomaoikeudet, poissaolot ja muut palkanlaskennasta tyypillisesti raportoitavat tiedot ovat jatkuvasti saatavilla.

Mepco mahdollistaa hälytykset muun muassa työntekijöiden syntymäpäivistä, kokemusvuosipäivistä, sairauspoissaolojen määrästä (Vatu) tai työsuhteen vaiheista, kuten koeajan tai määräaikaisuuden päättymisestä. Hälytysten vastaanottaja voi olla yhteyshenkilöiden lisäksi kuka tahansa yrityksestä, esimerkiksi esimies.

Tuntikirjaukset voidaan tehdä Mepcon Kirjaamo-tuntikirjaussovelluksen kautta, jolloin ne tallentuvat suoraan palkkaohjelmaan palkkatapahtumiksi. Mikäli käytössä on kulunvalvontajärjestelmiä, voidaan niiden tuottamaa tietoa toimittaa sähköisessä muodossa ja lukea tiedot ohjelmaan ilman manuaalisia vaiheita.

Kirjanpito

Talouspäällikkö- ja controller-palvelut

Palkanlaskenta

Ostolaskujen käsittely ja myyntilaskutus

Tilintarkastus ja neuvontapalvelut

Soita tai varaa soittoaika suoraan kalenterista

Olemme apunasi! Voit soittaa meille tai varata soittoajan suoraan kalenterista, niin soitamme sinulle silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Varaa aika kalenterista

Lähetä meille postia.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Se onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.