Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Ohjelmistot kaikkiin tarpeisiin

Me haluamme palvella asiakkaitamme niin, että kaikki sujuu mahdollisimman sulavasti.

Palvelemme asiakkaitamme hyödyntämällä tärkeimpiä ja tehokkaimpia taloushallinto-ohjelmistoja. Yrityksenne ei siis tarvitse välttämättä vaihtaa ohjelmistoja yhteistyömme käynnistyessä, sillä asiat hoituvat mahdollisuuksien mukaan teille jo aiemman käytön myötä tutuksi tulleilla tavoilla ja toimintaympäristöissä.

Meiltä löytyy myös osaamista tuoda modernit taloushallinnon järjestelmät saumattomasti yhteen asiakasyrityksen omien ohjelmistojen kanssa. Olipa yritykselläsi käytössä kassajärjestelmä, tuotannon-/toiminnanohjausjärjestelmä tai HR-järjestelmä, niin meiltä löytyy keinot tuoda tarvittavat tiedot taloushallintoon ja kirjanpitoon automaation avulla.

Käytössämme olevia ohjelmistoja:

Fennoa

Taloushallinnon automatisoitu kirjanpito-ohjelmisto, joka on erittäin helppokäyttöinen ja työskentelyä sekä ajankäyttöä tehostava. Kommunikaatio paranee, raportointi onnistuu joustavasti ja yhteiskäyttöisyys sekä tuen tavoitettavuus ovat kunnossa. Fennoa on hyvin toimiva kokonaisuus, joka sisältää kaiken taloushallinnossa tarvittavan.

Visma Netvisor

Nykyaikainen taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma, jonka avulla laskutus ja kirjanpito on helppo automatisoida. Se tekee työstä helpompaa ja säästää reilusti aikaa. Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto tarjoaa lisäksi runsaasti ajantasaisia tietoja yrityksesi taloushallinnosta. Liiketoiminnan kehittämiselle on helppo luoda edellytyksiä muiden sovelluksien ja palveluiden saumattomalla liittämisellä kokonaisuuteen.

Visma Nova

Varmatoiminen ja helppokäyttöinen, moderni palkanlaskentaohjelma, joka tehostaa työntekoa ja säästää aikaa. Toiminnallisuuksiltaan monipuolisena Visma Novaa voi hyödyntää itsenäisenä palkanlaskentaohjelmistona tai osana toiminnanohjausta. Sen avulla liiketoiminnan prosessit eivät hajaannu eri järjestelmiin, vaan pysyvät hallitusti yhdessä paikassa. Visma Nova myös skaalautuu joustavasti, vastaten näin yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Visma Fivaldi

Pilvipalveluna toimiva Suomen suosituin taloushallinto-ohjelma, joka sopii hyvin tilitoimistoille, PK-yrityksille ja isännöitsijäyrityksille. Visma Fivaldi on yhteiskäytössä joustava, ominaisuuksiltaan monipuolinen, toiminnaltaan luotettava ja käytettävyydeltään selkeä kokonaisuus. Sen avulla automatisoit taloushallinnon rutiinityöt ja se soveltuu yhtä lailla sähköisten yhteiskäyttöasiakkaiden kuin perinteisemmän tyyliseen mappiasiakkaiden palvelemiseen.

Procountor

Ohjelmisto tarjoaa kaiken nykyaikaisessa taloushallinnossa tarvittavan. Se skaalautuu aina yrityksesi tarpeiden mukaan ja on käytössäsi sähköisesti aikaan tai paikkaan katsomatta. Procountorilla hoituvat kirjanpito, reskontra, palkanlaskenta, myynti- ja ostolaskut sekä talouden seuranta ja sähköinen arkistointi. Ohjelmiston käyttöön ottaminen käy nopeasti ja vaivattomasti eikä edellytä asennuksia tai laitehankintoja.

Mepco

Meillä on käytössä muiden palkanlaskennan ohjelmistojen rinnalla monipuolinen ja laaja Mepco-järjestelmäkokonaisuus, joka tarjoaa palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä rekrytoinnin toiminnot samassa paketissa. Mepco on markkinoiden suosituin nykyaikainen palkka- ja henkilöstöjärjestelmä, ja tilitoimistomme osaavat palkanlaskijat, kuten myös asiakkaamme, käyttävätkin mutkattomasti yhtä ja samaa järjestelmää.

Tutustuitko jo palveluihimme?

Kirjanpito

Talouspäällikkö- ja controller-palvelut

Palkanlaskenta

Ostolaskujen käsittely ja myyntilaskutus

Tilintarkastus ja neuvontapalvelut

Lähetä meille postia.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Se onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.