Palkanlaskenta

Laskemme palkat ajallaan ja oikein. Pitkä kokemuksemme eri työehtosopimuksista ja eri alojen palkoista takaa sen, että työntekijöiltä ei tule sanomista väärin lasketuista palkoista.

Palveluksessamme on yksi Taloushallintoliiton auktorisoima PHT-palkanlaskija ja myös muut palkanlaskijamme kouluttautuvat jatkuvasti mm. Taloushallintoliiton, verottajan ja Kauppakamarin koulutuksissa. Käytössämme oleva Visma Fivaldi-ohjelmisto mahdollistaa tiedonsiirron eri HR- ja tuntikirjausjärjestelmistä, joten pystymme hoitamaan palkkahallintonne modernilla ja kustannustehokkaalla tavalla. Myös matkalaskujen kirjaus onnistuu sähköisesti esim Visma Expense-ohjelmalla. Työmaan johtaminen ja mobiilit tuntikirjaukset onnistuvat helposti Visma Entryllä

Ulkoistamalla palkanlaskentanne meille saatte käyttöönne kokeneet ja osaavat palkanlaskijamme, jotka laskevat palkat oikein ja ajallaan kustannustehokkkaasti. Tarjoamme tulorekisteriraportoinnin, TES-tuntemuksen sekä käyttöönne modernit työkalut kuten mobiilituntikirjauksen työntekijöillenne. Nimeämme myös yrityksellenne aina vastuuhenkilön palkanlaskentaan sekä varasijaisen hänelle.