Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Palkanlaskenta

Meidän palkanlaskentaamme voi luottaa.

Pitkä kokemuksemme alalta ja tietomme eri työehtosopimuksista takaavat, että palkat ovat aina oikein laskettuja. Palveluksessamme on useita PHT-tutkinnon suorittanutta palkanlaskijaa ja myös muut palkanlaskijamme kouluttautuvat jatkuvasti muun muassa Taloushallintoliiton, verottajan ja Kauppakamarin koulutuksissa. Käytössämme oleva Visma Fivaldi -ohjelmisto mahdollistaa tiedonsiirron eri HR- ja tuntikirjausjärjestelmistä, joten pystymme hoitamaan palkkahallintonne modernilla ja kustannustehokkaalla tavalla. Myös matkalaskujen kirjaus onnistuu sähköisesti esimerkiksi Visma Expense -ohjelmalla. Työmaan johtaminen ja mobiilit tuntikirjaukset sujuvat puolestaan helposti Visma Entryllä.

Ulkoistamalla yrityksenne palkanlaskennan meille, saatte käyttöönne kokeneet ja osaavat palkanlaskijamme. Tarjoamme työntekijöidenne käyttöön tulorekisteriraportoinnin, TES-tuntemusta sekä modernit työkalut, kuten mobiilituntikirjauksen. Nimeämme lisäksi aina yrityksellenne palkanlaskennan vastuu- sekä varahenkilön.

Meillä on käytössä muiden palkanlaskennan ohjelmistojen rinnalla monipuolinen ja laaja Mepco-järjestelmäkokonaisuus, joka tarjoaa palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä rekrytoinnin toiminnot samassa paketissa. Mepco on markkinoiden suosituin nykyaikainen palkka- ja henkilöstöjärjestelmä, ja tilitoimistomme osaavat palkanlaskijat, kuten myös asiakkaamme, käyttävätkin mutkattomasti yhtä ja samaa järjestelmää.

Mepco

Kirjanpito

Talouspäällikkö- ja controller-palvelut

Ostolaskujen käsittely ja myyntilaskutus

Tilintarkastus ja neuvontapalvelut

Soita suoraan asiantuntijoillemme - olemme apunasi!

Juha-Pekka Orava

Myyntijohtaja 050 3686 989

Leena Neuvonen

Myyntipäällikkö 050 4723 710

Tony Lunkka

Myyntipäällikkö 044 5162 533

Lähetä meille postia.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Se onnistuu helposti oheisella lomakkeella. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.