Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Reilusti parempaa tilitoimistopalvelua – nyt myös Etelä-Kymessä!

9.4.2021 — Yleinen

Yrityspalvelu Dextella on avannut toimiston Haminaan 8.4.2021.

Me Dextellassa olemme sitä mieltä, että talousasioita voi hoitaa rennosti ja hyvällä meiningillä, mutta silti viimeisen päälle ammattimaisesti. Tämä on ollut lähtökohtana Dextellaa perustettaessa ja siitä on muodostunut keskeinen osa yrityskulttuuriamme, toimintatapojamme ja kanssakäymisen käytäntöjämme. Se on ajatus, jonka mukaan haluamme jatkossakin yritystämme pyörittää ja asiakkaitamme palvella. Uskomme, että tältä pohjalta toimittaessa saadaan aikaan hyviä juttuja. Kun tämä ajatus yhdistetään siihen, että palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme heidän tukenaan ja neuvonantajinaan, asiakkaamme voivat aina luottaa asioiden hoituvan parhain päin ja keskittyä sen myötä tahoillaan oman liiketoimintansa keskeisimpiin seikkoihin.

Tilitoimistoja on monenlaisia ja me voimme aidosti todeta olevamme parhaasta päästä. Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua ja kumppanuutta, joka luo edellytyksiä menestykselliselle liiketoiminnalle. Kun tunnet, että tarvitset apua liiketoiminnan haasteissa, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme palvella sinua ja yritystäsi.

Haminassa sinua palvelevat Riitta, Tanja ja Paula. Heihin pääset tutustumaan alla tarkemmin. Lisäksi käytössäsi on myös muissa kaupungeissa toimivien tiimiemme osaaminen mm. yritysjärjestelyihin, tilintarkastuksiin, rahoitukseen, yritystukiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

 

Riitta Harjunen

Kirjanpitäjä, KLT

puh. 044 761 5926, riitta.harjunen@dextella.fi

 

Riitta on työskennellyt pitkään taloushallinnon parissa sekä yritysten sisäisessä taloushallinnossa ja viimeiset 10 vuotta tilitoimistossa. Riitalle on tärkeää saada asiakkaiden kanssa aikaan luottamuksellinen ja mutkaton yhteistyö, että he oikeasti tuntevat Riitan olevan heitä varten ja kynnys ottaa yhteyttä olisi matala. Riitalla on rautainen kokemus taloushallinnosta ja hän on suorittanut KLT-tutkinnon. Riitalla on vankka osaaminen monien toimialojen kirjanpidosta. Lisäksi hänen erityisosaamistaan ovat sataman logistiikka ja yhteisetuudet. Vapaa-ajallaan Riitta harrastaa ulkoilemista ja lukemista.

 

Tanja Ponomareva

Kirjanpitäjä

puh. 050 502 3492, tatiana.ponomareva@dextella.fi

Tanja on työskennellyt taloushallinnon parissa 17 vuotta, joista 15 vuotta tilitoimistossa. Tanjalle työssä tärkeintä on yrittäjien laadukas palvelu ja hyvin toimiva yhteistyö asiakkaiden kanssa. Tanja on myös suorittanut yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon, joten häneltä löytyy osaamista laaja-alaiseen yritystoiminnan tukemiseen ja neuvontaan. Vapaa-ajalla Tanja harrastaa ulkoilua koirien kanssa ja tekee vapaaehtoistyötä taitoluisteluseuralle.

 

Paula Vulkko

Kirjanpitäjä, johdon assistentti

puh. 050 529 0295, paula.vulkko@dextella.fi

Paula on taloushallintoalalla tuore kasvo; hän on suorittanut liiketalouden tradenomitutkinnon vuonna 2021. Aiemmalta ammatiltaan Paula on ympäristötekniikan diplomi-insinööri ja hän on työskennellyt muun muassa kaupungilla ympäristötarkastajana. Paula on luonteeltaan huolellinen, täsmällinen ja. Paulalle on tärkeää hoitaa jokainen asia mahdollisimman hyvin sekä olla helposti lähestyttävä ja avulias. Paulalle on myös tärkeää päästä kehittämään itseä ja kouluttautua jatkuvasti lisää. Vapaa-ajallaan Paula harrastaa muun muassa ulkoilua, kakkujen leipomista ja käsitöitä.

 

Janne Virtanen

Toimitusjohtaja, KHT-, JHT-tilintarkastaja

puh. 040 558 4109, janne.virtanen@dextella.fi

Jannella on pitkä kokemus tilitoimistotyöstä sekä kirjanpitäjänä että yrittäjänä ja yhteensä Jannella on 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri tehtävistä. Janne on myös auktorisoitu KHT- ja JHT-tilintarkastaja. Jannelle tärkeintä on ihmisistä välittävä reilu meininki; tämä pätee niin huolenpitoon henkilöstöstä kuin asiakkaistakin. Janne on erikoistunut yritysjärjestelyihin, verosuunnitteluun ja -neuvontaan ja hänellä laaja kokonaiskuva liiketoiminnan kehittämisestä. Vapaa-aikaansa Janne viettää kirjojen parissa, kuntosalilla, lenkkipolulla tai laskettelurinteessä.

 

Lotta Häkämies

Asiakkuusjohtaja, KTM

puh. 050 442 1162, lotta.hakamies@dextella.fi

Lotta on tilitoimistoalalla vielä tuore kasvo, mutta yrittäjien ja yritysten taloudesta hänellä on vankka kokemus: hän on työskennellyt eri pankkiryhmissä muun muassa pankinjohtajana sekä vastannut IT-alalla taloushallinto-ohjelmiston tilitoimistoyhteistyöstä. Lotalla on pitkä kokemus johtamisesta ja liiketoiminnan tukemisesta. Lotalla on myös LKV-tutkinto sekä sijoitusneuvojan tutkinto. Lotalle omassa työssä tärkeintä on auttaa yrittäjiä onnistumaan paremmin; asiakkaan kannattava liiketoiminta ja yrittäjien menestyminen on hänelle sydämen asia. Vapaa-ajallaan Lotta harrastaa mökkeilyä, liikuntaa ja lukemista.

 

Ole rohkeasti yhteydessä! Haluamme auttaa sinua onnistumaan!

 

Lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.