Palvelemme nyt myös Etelä-Kymessä; avasimme toimiston Haminaan! Lue lisää

Paras työpaikka parhaille tyypeille

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Dextellaan kannattaa tulla töihin, sillä meillä on rento meininki sekä kosolti kiinnostavia kehitysmahdollisuuksia. Menemme koko ajan eteenpäin, olemme uteliaita ja innostuneita moderneista tavoista toteuttaa taloushallinnon töitä. Sinulla on siis mahtava tilaisuus kehittyä kanssamme yhä osaavammaksi ammattilaiseksi.

Työyhteisössämme tulet huomaamaan, että meillä työntekijöistä välitetään ihan oikeasti. Yrittäjähenkinen asenteemme ilmenee iloisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa omaan työhön. Haluamme, että Dextellalla voi olla rennosti oma itsensä. Myös asiakkaamme arvostavat, ettemme kätke asioita ammattisanaston taakse, vaan asioista keskustellaan ihmiseltä ihmiselle mukavassa ja luottavaisessa ilmapiirissä.

Dextella on kasvava yritys ja etsimmekin jatkuvasti innostuneita työntekijöitä mukaan yhteiselle kasvumatkalle. Hae meille töihin halutessasi avoimella hakemuksella. Kerrothan siinä, mikä sinua kiinnostaa alassa ja miksi haluat töihin juuri meille.

Avoin hakemus

Tilaa uutiskirjeemme

Dextellan uutiskirjeen tilaajana saat tietoosi viimeisimmät kuulumiset konsernistamme, mutta myös hyviä vinkkejä taloushallintaan, alan lainsäädäntöön ja yritysten kirjanpitoon liittyen. Me haluamme toimia hyvinä neuvonantajina taloushallinnon ja kirjanpidon asioista tietoa kaipaaville. Hyödyllisiä aihepiirejä käsittelevä uutiskirjeemme on osoitus siitä, miten toteutamme ajatustamme käytännössä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.