fbpx
Liiketoimintamme kasvaa
heinäkuu 18, 2019
Lisää erikoisosaamista!
lokakuu 14, 2019

ETSIMME TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

KIRJANPITÄJÄN TEHTÄVÄÄN

OLEMME:
Pohjois-Kymenlaakson suurin ketjuuntumaton ja voimakkaasti kasvava tilitoimisto. Meillä on nuorekas ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa on hyvä meininki. Työkaverit ovat kivoja ja pomokin ihan siedettävä. Toimistomme sijaitsee Kouvolan ytimessä uusissa, viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa. Mahdollistamme myös hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet urallasi. Toimintaamme ei myöskään hidastele isojen konsernien kotkotukset.

TARJOAMME SINULLE:
Vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä iloisen ja modernin työyhteisön. Tuleva työsi sisältää asiakasyritysten taloushallinnon tehtäviä kuten kirjanpitoa, tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja viranomaisraportointeja, reskontraa sekä asiakkaan neuvontaa taloushallinto- ja veroasioissa. Lopullinen tehtävänkuva mukautuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

ODOTAMME SINULTA:
Taloushallinnon työkokemusta tilitoimistotyöstä mielellään yli kolmen vuoden ajalta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä ja paloa asiakaspalveluun. Tiimissä toimiminen on ehdoton edellytys, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn tarvittaessa. Omaat halua oppia uutta ja kehittää itseäsi. Plussaa on lisäksi jos omaat Fivaldin ja/tai Netvisor käyttökokemusta sekä KLT-tutkinnon.

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Vapaamuotoiset kuvalliset hakemukset 31.8.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: janne.virtanen@dextella.fi

Lisätietoja tehtävästä:
Janne Virtanen
040 558 4109
janne.virtanen@dextella.fi