Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Tilintarkastus ja neuvontapalvelut

Laadukasta tilintarkastusta ja neuvontapalvelua kokonaispalveluna

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille tilintarkastuspalvelua sekä liiketoimintaa tukevia neuvontapalveluja. Meillä et maksa turhasta byrokratiasta ja paperien pyörittelystä. Sähköinen tilintarkastusprosessimme on tehokas ja selkeä niin asiakkaalle kuin tilintarkastajallekin.  

Kokeneet KHT-tilintarkastajamme sekä muut asiantuntijamme palvelevat asiakasta aina henkilökohtaisesti ja neuvovalla otteella – tavoitteenamme on tarjota alan parasta osaamista ja huolenpitoa. 

Asiantuntijatiimissämme on erittäin monipuolista osaamista ja kokemusta tilintarkastuksen lisäksi myös vero- ja yhtiöoikeudesta sekä yritysjärjestelyistä.  

Dextella on osa TietoAkseli Groupia ja tuotamme tilintarkastus- ja neuvontapalvelut yhteistyössä konserniyhtiömme TietoAkseli Audit Oy:n kanssa. 

Palveluihimme kuuluvat: 

  • tilintarkastus
  • veropalvelut kuten yritysverotuksen kokonaissuunnittelu, omistaja- ja yritysjärjestelyjen verotuksen suunnittelu  ja neuvonta verotarkastuksen yhteydessä 
  • yhtiöoikeudelliset palvelut kuten jakautuminen, sulautuminen, liiketoimintasiirto, osakevaihdot ja muut yritys- ja omistusrakenteen järjestelyt kuten yhtiön perustamiset tai lopettamiset sekä sukupolvenvaihdokset 

 

Lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mari Pöytäkangas

KHT-tilintarkastaja 010 3472 995

Kirjanpito

Talouspäällikkö- ja controller-palvelut

Palkanlaskenta

Ostolaskujen käsittely ja myyntilaskutus