Haluatko tietää kannattaisiko sinun harkita tilitoimiston vaihtoa?


Katso mistä tunnistat olisiko vaihtaminen ajankohtaista. Jos joudut usein miettimään joitakin näistä, ota yhteyttä meihin niin kerromme kuinka voimme palvella paremmin.

1. Yhteydenpito tilitoimiston kanssa ei toimi

Jos vastauksia sähköposteihin joutuu odottamaan useita päiviä tai samoja asioita joutuu vatvomaan puhelimessa monta kertaa, varsinaiseen työhön keskittyminen voi olla hankalaa. Me olemme varmistaneet, että asiakaspalvelumme toimii ketterästi ja asiakkaan ehdoilla, myös kasvokkain.

2. Palvelu ei ole tarpeeksi räätälöityä

Moni tilitoimisto hoitaa hyvin ns. perushommansa, mutta ei mitään sen päälle.
Me emme hoida ainoastaan tehtäviämme, vaan toimimme tarvittaessa myös neuvonantajina ja toimintasi kehittäjinä.

3. Sähköiset ratkaisut eivät ole ajan tasalla

Joskus myös tilitoimisto saattaa itse toimia muutoksen ja digitalisoitumisen jarruna. Me emme jarruttele vaan tarjoamme asiakkaillemme juuri ne työkalut, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa parhaiten.

4. Tilitoimisto on liian tuttu, enkä kehtaa vaihtaa

Tutussa tilitoimistossa on toki hyvät puolensa, sillä molemminpuolinen luottamus lienee kunnossa ja usein hintakin saattaa olla normaalia matalampi. Asioita kannattaa silti tarkastella objektiivisesti, eikä oman yrityksen kehittämistä kannata junnata vain sen takia, ettei pahoittaisi kenenkään mieltä. Hyvä taloushallinto on aina järjen eikä tunteen asia.

5. Kirjanpitäjän tai palkanlaskijan jatkuva vaihtuminen

Jatkuva vaihtuvuus henkilöstössä kielii yleensä vakavista ongelmista yrityksen kulttuurissa. Me nimeämme yrityksellesi vastuuhenkilön kirjanpitoon ja palkanlaskentaan sekä huolehdimme, että vastuuhenkilönne pysyy samana
ja että teillä on varahenkilö mm. lomien ajaksi.

6. Asiantuntemuksen puute

Kirjanpitäjäsi ei pysty neuvomaan tarpeeksi esim. veroasioissa. Ymmärtääkö kirjanpitäjäsi liiketoimintaasi ja osaako hän tarjota juuri teille sopivia taloushallinnon ratkaisuja, vai tyrkytetäänkö kaikille samaa toimintamallia, vaikka se ei olisi sopivin? Osaako kirjanpitäjäsi neuvoa prosessien järkevöittämisessä?

7. Hinta karannut

Hinta on karannut, eikä vastaa enää palvelun laatua. Tuleeko tilitoimistoltasi laskuja, joiden sisältöä et ymmärrä? Sisältävätkö ne kaikenlaisia lisiä perushinnan päälle? Tuntuuko siltä, että tilitoimistosi laskuttaa sinulta myös heidän omien töppäyksiensä korjaamiseen käytetyn ajan? Meillä kustannukset pysyvät kurissa ja ovat ennakoitavissa.

8. Virheet palkanlaskennassa

Saatko joka palkanlaskennan jälkeen kipakan palautteen työntekijöiltäsi? Lasketaanko palkat useimmiten moneen kertaan, kun ne ei mene kerralla oikein? Ymmärtääkö palkanlaskijasi TES:n säädökset? Ymmärtääkö palkanlaskijasi, että palkanlaskennan asiakas on yrittäjä eikä yrittäjän työntekijät? Pystyykö palkanlaskijasi neuvomaan HR-asioissa yleisemminkin? Onko palkanlaskija tukenasi muutostilanteissa, lomautukset, irtisanomiset, osa-aikaistukset jne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tee järkevä päätös ja vaihda tilitoimistoa, me kerromme miten.


Lue alta kuinka vaivattomasti siirtyminen asiakkaaksemme onnistuu.

Sinun tehtävät


1. Ensimmäinen askel on tehdä paras taloudellinen päätös. Tämä on hankalin vaihe, mutta ilmeisesti olet jo harkitsemassa sitä joten olet jo voiton puolella.

2. Soita, lähetä viesti, sähköposti tai tule käymään toimistollamme. Siitä lähtee asia etenemään.

Meidän tehtävät


1. Mietimme parhaan mahdollisen ja kustannustehokkaimman tavan hoitaa yrityksesi taloushallintoa

2. Nimeämme yrityksellesi vastuuhenkilön kirjanpitoon ja palkanlaskentaan

3. Huolehdimme, että vastuuhenkilönne pysyy samana ja että teillä on varahenkilö lomien ym. ajaksi

4. Annamme asiantuntemuksemme vero- ja yhtiöoikeusasioissa käyttöösi

5. Tarjoamme mutkattoman ja ystävällisen palvelun aina asioidessasi kanssamme

6. Tarjoamme modernit sähköiset järjestelmät käyttöönne niin halutessanne. Myös perinteisellä tyylillä paperilla hommat sujuu.

7. Hoidamme kaikki asiakkuuden aloitukseen liityvät työt puolestanne (valtuutukset, pankki, Katso, laskutusosoitteiden muutokset jne.)

Huom! Tilitoimiston vaihto ei aiheuta kustannuksia sinulle,
mutta vaihtamatta jättäminen sen sijaan voi aiheuttaa lisäkustannuksia koko ajan!

Lähetä meille viesti

Saat lisätietoja tilitoimiston vaihtamisesta lähettämällä meille viestin. Voit myös valmiiksi rastittaa mistä palveluista olisit kiinnostunut. Otamme sinuun pian yhteyttä.

Olen kiinnostunut

KirjanpitoOstolaskutusMyyntilaskutusPalkanlaskentaTilintarkastusMuu