Avoin paikka täytetty
marraskuu 8, 2016

Uudistimme ilmettämme

Uudistimme visuaalisen ilmeemme sekä verkkosivumme. Tavoitteena oli luoda yrityksellemme ilme, joka on moderni ja tyylikäs. Sekä visuaalisen ilmeen että verkkosivuston uudisti kouvolalainen Mainostoimisto Hyvinsuunniteltu Ky.

Dextella Oy:n toimitusjohtajan Janne Virtasen mukaan ilmeen uudistus lähti liikkeelle muutaman vuoden takaisesta omistajanvaihdoksesta.
– Halusimme, että yrityksemme ilme vastaa nykyistä tekemistämme ja luo meistä oikeaa kuvaa taloushallinnon ammattilaisina. Ennen kaikkea ilme on nyt meidän näköinen.

Virtasen mukaan, koko projekti Mainostoimisto Hyvinsuunniteltu:n kanssa sujui mutkattomasti ja lopputulokseen päästiin yllättävän pienellä vaivalla.
– Oli hienoa, että jo ensimmäiset vedokset johtivat konkreettisiin ehdotuksiin yrityksen visuaaliseksi ilmeeksi. Arvostan suoritusta myös siksi, että työ tehtiin varsin tiukalla aikataululla.

Visuaalisen ilmeen uudistuksen yhteydessä myös Dextellan verkkosivut kokivat täydellisen remontin. Tavoitteena oli nykyaikainen ja ennenkaikkea kaikilla laitteilla toimiva sivusto, joka on visuaalisesti korkeatasoinen, helppokäyttöinen ja rakenteeltaan looginen. Olennaisinta kuitenkin oli, että tieto on helposti löydettävissä ja että sivustoa on helppo päivittää.

Mainostoimisto Hyvinsuunniteltu Ky vastasi sivuston suunnittelusta, visuaalisesta suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta. Kuvamateriaalista vastasi niin ikään paikallinen valokuvausliike Fotomi / Tomi Saksa Kuusankoskelta. Virtanen kertoo koko yrityksen olevan tyytyväinen uuteen visuaaliseen ilmeeseen ja sivustoon.