Dextella ja TietoAkseli yhdistävät voimansa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua! Lue lisää

Yritysten kustannustuki on haettavissa nyt

7.7.2020 — Uutiset

Uusi yritysten kustannustuki avautuu hakuun 7.7.2020

Meille Dextellassa yrityksesi menestyminen, kasvaminen ja selviäminen koronan aiheuttamista ongelmista on sydämen asia. löydät pähkinänkuoressa tärkeimmät tiedot uudesta yrityksille suunnatusta kustannustuesta, joka avautuu haettavaksi tänään.

Yritysten kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia.

Yleisesti ottaen tukea saavan yrityksen tulee täyttää seuraavat edellytykset:

• Yrityksen toimiala kuuluu tuen piiriin. Tuen piiriin kuuluvat toimialat voit halutessasi tarkistaa täältä. Mikäli yrityksesi toimiala ei kuulu tuen piiriin, voit hakea tukea vain erityisen painavasta, koronapandemiaan liittyvästä syystä.

• Yrityksen liikevaihto on pudonnut yli 30% vuoden takaisesta.

• Yrityksellä on palkkakuluja ja kiinteitä kuluja, joiden sopeuttaminen on vaikeaa.

• Yritysten lisäksi myös säätiöt ja yhdistykset voivat hakea tukea, mikäli niillä on liiketoimintaa ja ne täyttävät muut tuen myöntämisen ehdot.

Tuen suuruus on yrityskohtainen; tuen määrä voi olla 2000 – 500 000 euroa riippuen yrityksen tilanteesta. Voit hakea yritysten kustannustukea, vaikka olisit saanut muita koronaan liittyviä tukia (esim ELY tai Business Finland); muut suorat tuet yhteensovitetaan kustannustuen kanssa.

Tukea voi hakea 7.7.-31.8.2020 Valtiokonttorista. Teemme halutessasi hakemuksen puolestasi, joten sinun tarvitsee vain olla yhteydessä meihin; me hoidamme loput.

Kaikkiin tuen hakemiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä toimitusjohtajaamme Janneen,
puh. 040 558 4109 tai janne.virtanen@dextella.fi.

Olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa, joten otathan rohkeasti yhteyttä!